Війська рф обстріляли два райони Миколаєва, є постраждалий

Читать на русском
Минулої доби обстрілів російських окупантів зазнали Миколаївський і Баштанський райони Миколаєва.
ілюстративне фото

Минулої доби обстрілів окупантів зазнали Миколаївський і Баштанський райони Миколаєва, є постраждалий і нові руйнування.

Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім у Telegram.

Українські військові відбили наступ рф на трьох напрямках – ГенштабЗСУ відбили наступ російської армії на Бахмутському, Авдіївському та Південнобузькому напрямках. На Слобожанському напрямку окупанти ведуть бойові дії, щоб не втратити контроль над зайнятими кордонами та логістичними маршрутами.

Так, 1 вересня, о 13:10 та 13:50 Миколаїв зазнав обстрілів. Снаряди впали за межами міста.

У Миколаївському районі ворог здійснив бомбардування фугасними п'ятисоткілограмовими авіабомбами. Там поранено одну людину.

Протягом дня противник обстрілював сел. Любомирівка, сел. Тернові Поди, сел. Центральне, с. Вавилове Шевченківської громади.

Також о 22:05 артилерійських обстрілів зазнали с. Зелений Гай. Внаслідок чого сталося займання трьох житлових будинків. Попередньо, без постраждалих.

Вночі у четвер о 23:45 ворог обстріляв с. Новомиколаївка Первомайської громади. Частково зруйновано господарські споруди. Постраждалих немає.

А в ніч на п'ятницю о 00:01 стався ворожий обстріл околиці с. Костянтинівка Первомайської громади. Руйнувань та постраждалих немає.

У Баштанському районі 1 вересня окупанти випустили ракету з винищувача Су-35 по Березнегуватській громаді, яку Сили протиповітряної оборони знищили. Також минулої доби були обстріли прилеглих територій смт Березнегувате, сіл Висунськ та Кавказ.

Також близько 23:30 ночі були обстріли с. Широке Широківської громади. Влучання були по відкритим територіям і в уже зруйнований житловий будинок. Постраждалих немає.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф випустила ракету по Харкову.

Також знову було обстріляно Нікопольський район.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: