ЗСУ нанесли ракетні удари по пунктам управління та складам боєприпасів на півдні України

Читать на русском
Військовослужбовці ракетно-артилерійських підрозділів вчергове здійснили обстріли по низці об'єктів окупаційних військ.

Ракетно-артилерійські підрозділи Збройних сил України нанесено удари по двом пунктам управління, двом складам з боєприпасами, засобам протиповітряної оборони, радіолокаційній станції, а також по Каховському та Антонівському автомобільним мостам.

Про це йдеться у зведенні оперативного командування «Південь».

«Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено удари по двом пунктам управління, двом складам з боєприпасами, засобам протиповітряної оборони, радіолокаційній станції та по районам зосередження ворожої артилерії. Закріплено вогневий контроль над Каховським і Антонівським автомобільним мостами», – інформують війська.

За даними ОК «Південь», втрати ворога складають 15 військовослужбовців армії рф, три танки Т-72, зенітно-ракетний комплекс «Тор», ударно-розвідувальний безпілотник «Форпост», шість одиниць авто-бронетехніки та два склади боєприпасів.

Нагадаємо, вчора вранці вибухи також пролунали у Херсоні, Новій Каховці та Чорнобаївці.

Вдень вибухи були у районі Антонівського мосту. В оперативному командуванні «Південь» підтвердили, що ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ здійснили ракетні обстріли Антонівського автомобільного та залізничного, а також Даріївського мостів.

29 серпня ЗСУ розпочали наступальні дії з багатьох напрямків на півдні. Експерти оцінили, як просувається контрнаступ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: