Ворог обстріляв із артилерії прикордоння Сумщини: зафіксовано 20 «прильотів»

Читать на русском
Ворожі війська знову за допомогою артилерії обстріляли прикордоння Сумської області. За ніч та ранок зафіксовано 20 прильотів.

Ворожі війська знову за допомогою артилерії обстріляли прикордоння Сумської області. За ніч та ранок зафіксовано 20 «прильотів».

Про це повідомляє у Facebook голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

За словами місцевого чиновника, близько першої години ночі по території Краснопільської громади окупанти випустили 6 снарядів із САУ. На щастя, обійшлося без жертв та руйнувань.

В Україні зросла кількість дитячих жертв внаслідок агресії російської федераціїВ Україні внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації станом на 27 серпня поранення дістали понад 733 дитини.

Також з восьмої ранку по Великописарівській громаді було зафіксовано 14 прильотів з артилерії.

Нагадаємо, 29 серпня росіяни обстріляли з мінометів та САУ Краснопільську громаду Сумської області – зафіксовано 16 «прильотів».

Зазначимо, українські військові відбили наступ російської армії в районі населеного пункту Уди (Харківський напрямок), Шнурки (Слов'янський напрямок), Зайцевого, Шумів та Кодеми (Бахмутський напрямок), Мар'їнки та Новомихайлівки (Авдіївський напрямок) та Потьомкіного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: