Погода в останній день літа: синоптики дали прогноз

Читать на русском
Останній день літа у більшості областей України буде спекотним та без опадів. Подекуди денна температура досягне 34 градуси тепла.

Останній день літа у більшості областей України буде спекотним та без опадів. Подекуди денна температура досягне 34 градуси тепла.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook у вівторок, 30 серпня.

«Підготуйте теплий одяг та ковдри»: Кличко розповів, чого киянам чекати взимкуКличко не виключає, що взимку можуть бути атаки росіян на газонасосні станції. Також, за словами мера, можливі перебої з електрикою, а температура в домах киян буде нижчою за норму.

«Хмарно. Без опадів, лише вдень у південних областях місцями невеликий короткочасний дощ, гроза», - йдеться у повідомленні.

Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 12-17°, на крайньому півдні країни 18-23°. Вдень прогнозують 22-27°, у східній та південній частині 29-34°.

Без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Нагадаємо, синоптики розповіли, що в Україні перша половина осені очікується теплою та посушливою. Середня температура повітря може бути на один градус Цельсія вищою порівняно з останніми десятиліттями.

Серпень за прогнозом був трохи теплішим за норму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: