Українська авіація збила три ворожі безпілотники та керовану ракету Х-59

Читать на русском
Українська авіація за минулу добу, 29 серпня, збила три ворожих безпілотних літальних апарати та одну високоточну керовану авіаційну ракету.
Аrmyinform

Українська авіація за минулу добу, 29 серпня, збила три ворожих безпілотних літальних апарати та одну високоточну керовану авіаційну ракету.

Про це повідомляє Командування повітряних сил ЗСУ.

Вчора українська авіація здійснила близько 15 групових ударів по позиціях окупантів на різних напрямках.

«29 липня підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України знищено три ворожі БПЛА оперативно-тактичного рівня та одну керовану авіаційну ракету класу «повітря-поверхня» Х-59», – йдеться у повідомленні.

Рф за добу втратила 450 військових, вертоліт, 7 танків і 19 артилерійських системЗа добу вбито 450 російських окупантів, знищено 7 танків, 25 ББМ, 19 артилерійських систем, 3 РСЗВ, два засоби ППО, вертоліт.

Зауважують, що винищувачі, бомбардувальники та штурмовики продовжують завдавати ракетно-бомбових ударів по російських складах боєприпасів, бойовій техніці, засобах ППО та скупченню живої сили.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 30 серпня, над Одеською областю було збито російський безпілотний літальний апарат, який намагався розвідати обстановку в регіоні.

Також повідомляли, що ЗСУ 29 серпня за допомогою ракетно-артилерійських підрозділів сумарно вразили 13 військових об'єктів російських окупантів у Херсонському, Бериславському та Каховському районах на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: