У Миколаєві повністю припиняється водопостачання – подробиці

Читать на русском
У Миколаєві через аварію на водозаборі з Дніпро-Бузького лиману припиняють подачу води. Поки що у водоканалі не можуть сказати, скільки часу піде на ремонт.

У Миколаєві припиняється водопостачання через аварію на водозаборі з Дніпро-Бузького лиману. Причому це сталося не внаслідок бойових дій.

Про це повідомляє «Миколаївводоканал».

«Увага! В місті припиняється водопостачання! На водозаборі з Дніпро-Бузького лиману сталася аварія, а тому в місто подаватися вода взагалі не буде. Скільки часу знадобиться для проведення ремонтних робіт? Зараз з цим питанням визначаються фахівці МКП «Миколаївводоканал». Скоріш за все, на ремонт знадобиться не один день», – заявили у компанії.

У місцевому водоканалі зазначили, що аварія сталася не внаслідок бойових дій, а тому зроблять усе можливе, щоб якнайшвидше відновити водопостачання.

Нагадаємо, у середині квітня Миколаїв залишився без централізованого водопостачання – російські окупанти пошкодили водопровід «Дніпро-Миколаїв», який забезпечував водою місто. У травні водопостачання частково відновили, але воду до квартир подають лише технічну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: