У Бахмуті рф вдарила по людях біля зупинки транспорту, є жертви

Читать на русском
Окупанти за добу обстріляли 12 населених пунктів Донецької області – у Бахмуті вдарили біля зупинки громадського транспорту.

Окупанти за минулу добу обстріляли 12 населених пунктів Донецької області – у Бахмуті ворог влучив у зупинку громадського транспорту, є жертви.

Про це повідомляє поліція області у понеділок, 29 серпня.

Евакуація з Донецької області: виїхали вже понад 9600 людейНа Донеччині триває обов'язкова евакуація. За понад три тижні вдалося вивезти 9606 мешканців.

«Рашисти вбили людей на зупинці та в їхніх будинках. Поліція задокументувала 23 ворожі обстріли на добу», - йдеться у повідомленні.

Так, у Бахмуті ворог вдарив біля зупинки громадського транспорту, де перебували люди.

«Внаслідок розриву касетних боєприпасів загинули жителі віком від 36 до 60 років», - зазначили в поліції.

Також були обстріли по містах Авдіївка, Слов'янськ, Бахмут, Красногорівка, Торецьк, Костянтинівка, Миколаївка, смт Райгородок, Щербинівка, селах Георгіївка, Петрівка, Тетянівка.

Окупанти застосували ракети, артилерію, РСЗВ «Ураган» та «Град».

Як зазначається, війська рф зруйнували і пошкодили 36 цивільних об'єктів - 22 житлові будинки, коксохімічний завод, гаражі, електромережі, автобазу і т.д.

Відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) ККУ.

Нагадаємо, сьогодні вночі рф обстріляла три райони Дніпропетровської області та один район у Слов'янську. Вранці окупанти вдарили по Харкову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: