Обстріли Дніпропетровщини: під удар потрапили три райони, зросла кількість жертв вчорашнього обстрілу Нікополя

Читать на русском
Росіяни вночі обстріляли Нікополь, Марганець, Червоногригорівську, Покровську та Любимівську громади. Пошкоджено будинки, підприємство, храм, лінії електропередач.
Ілюстративне фотоhttps://t.me/Yevtushenko_E

Цієї ночі під удар російських окупантів потрапили Нікопольський, Синельниківський та Дніпровський райони Дніпропетровської області. Пошкоджено будинки, лінії електропередач, храм.

Про це повідомив голова адміністрації області Валентин Резніченко.

Дніпропетровщину обстріляли 9 разів за ніч: пошкоджено будинки, школу, ангар з дорожньою технікоюРосіяни обстріляли Нікопольський, Синельниківський та Криворізький райони з Градів та важкої артилерії, а також ракетами. Пошкоджено будинки, підприємства, школу, санаторій, лінії електропередач.

«Ворог завдав удару по трьох районах – Нікопольському, Синельниківському та Дніпровському. У Нікопольському поцілили по Нікополю, Марганцю та Червоногригорівській громаді. Попередньо, люди неушкоджені. Після нічного обстрілу у Червоногригорівці пошкоджені 15 будинків, підприємство, храм, лінії електропередач. У Нікополі без світла – 2 600 сімей. Електрики уже працюють. У Марганці масштаби руйнацій з’ясовуються», – написав Резніченко.

Синельниківський та Дніпровський райони потрапили під ракетні удари. У Покровській громаді через вибух сталася пожежа – інформація про загиблих та постраждалих уточнюється.

У Любимівській громаді ракета поцілила по дачному масиву: масштаби руйнувань з'ясовуються.

Резніченко також повідомив, що зросла кількість постраждалих через обстріл Нікополя напередодні вечора – внаслідок атаки загинула одна людина, п'ятеро поранені. Нагадаємо, вчора окупанти били «Градами», «Ураганами», «Смерчами» та важкою артилерією по житлових кварталах та підприємствах Нікополя. Загинула 67-річна жінка.

Минулої ночі росіяни також атакували Дніпропетровську область із «Градів», «Ураганів», важкої артилерії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: