Джонсон привітав Україну з річницею Незалежності

Читать на русском

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у відеозверненні привітав Україну з 31-ю річницею Незалежності, а офіс прем'єра прикрасили до цього дня соняшниками.

Джонсон оприлюднив своє відеопривітання у Twitter.

24 лютого фактично пройшов другий всеукраїнський референдум про Незалежність – ЗеленськийПрезидент Володимир Зеленський привітав із Днем Незалежності України. Він заявив, що Україна продовжить боротися із російською агресією до перемоги.

«У День Незалежності України я хочу, щоб її народ знав: Велика Британія стоятиме поряд з вами стільки, скільки знадобиться», – підписав відео Джонсон.

«Якось Україна пройде через це випробування і здобуде перемогу. І коли цей момент прийде, а він прийде, ми в Британії пишатимемося тим, що друзі України. Слава Україні!», – сказав він у відеозверненні.

Крім того, офіс прем'єра на Даунінг-стріт, 10, прикрасили соняшниками напередодні Дня Незалежності України.

«Британія продовжить підтримувати наших українських друзів – зараз і в майбутньому», - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, Україна сьогодні святкує День Незалежності. У зв'язку з можливими провокаціями окупантів українцям рекомендують не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та обмежити відвідування громадських місць.

Олександр Лукашенко, який упродовж усієї повномасштабної війни росії проти України виступає посібником путіна, також вирішив привітати українців із Днем Незалежності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: