Окупанти спішно зводять біля Антонівського мосту в Херсоні переправу – облрада

Читать на русском
Розслаблятися не варто - окупанти все ще мають пристойний запас сил і ресурсів, щоб активно тероризувати Херсонську область і сусідні регіони
Ілюстративне фотоstopcor.org

Російські окупанти після того, як Збройні Сили України в черговий раз вдарили по Антонівському мосту в тимчасово окупованому Херсоні, почали спішно споруджувати біля мосту чергову переправу. На цей раз будівельним матеріалом для неї послужили баржі.

Про це розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань у своєму Facebook.

«ЗСУ ще раз довели, що триває вогневий контроль над мостами - кілька разів потрапили в Антонівський, який знову непридатний здійснювати плани росіян. Ті вже звозять баржі - будуть робити яке-небудь нове інженерне рішення - переправу з барж» - зазначив він.

Проте, зазначив Хлань, розслаблятися не варто - окупанти все ще мають пристойний запас сил і ресурсів, щоб активно тероризувати Херсонську область і сусідні регіони.

Раніше в Херсоні вдень 22 серпня прогриміло кілька дуже потужних вибухів. Пізніше стало відомо, що Збройні Сили України знову завдали удару по Антонівському мосту. У момент удару по мосту рухалася колона російської техніки з боєприпасами.

Попри повідомлення про те, що міст знищений, пізніше виявилося, що конструкція ціла і все ще працездатна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: