Затримано розвідників позицій Himars та іншої техніки ЗСУ

Читать на русском
Розвідників позицій Himars та іншої техніки ЗСУ затримано на Черкащині. Шпигунами виявилися жителі Донецької області.

Двоє жителів Донецької області передавали представникам «ДНР» дані про місця дислокації підрозділів ЗСУ, розташування РСЗВ та іншої техніки.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора у понеділок, 22 серпня.

Коли Україна нарешті отримає ATACMS: експерт зробив прогнозВійськові аналітики в Пентагоні прекрасно розуміють необхідність надати Україні такі ракети

«Розвідники позицій Himars та іншої техніки ЗСУ затримано на Черкащині. Двоє мешканців Донецької області допомагали державі-агресорові вести бойові дії», - йдеться у повідомленні Офісу генпрокурора.

За інформацією прокуратури, крім передачі даних про місця дислокації підрозділів ЗСУ та розташування реактивних систем залпового вогню, зловмисники повідомляли окупантам точні координати системи водопостачання у місті Селидове Донецької області.

Як уточнюється, військові росії все ж таки завдали ракетного удару по цій системі водопостачання і зараз у місті немає води.

«За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури обом чоловікам повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 7 ст. 111-1 КК України)», - додали в ОГП.

Нагадаємо, у Міноборони повідомляли, що Україна на сьогоднішній день не втратила на фронті жодну ракетну систему залпового вогню HIMARS у боротьбі з рф.

За даними експертів, російська ППО абсолютно безпорадна проти ракет РСЗВ HIMARS.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: