Пити треба менше: в ОПУ прокоментували заяви рф про «хімічне отруєння» солдатів-окупантів

Читать на русском
Отруєння - це ще найкращий результат для російського окупанта на українській землі, яка ніколи не буде до росіян гостинною
Михайло Подолякpresident.gov.ua

Російські окупанти в Запорізькій області отруїлися не вигаданою хімічною зброєю, а неякісними алкогольними напоями, які вживали понад усяку міру і в спеку. Це вже не перший раз, коли російські чиновники намагаються пояснити власні провали підступами якихось зовнішніх сил.

Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в Telegram.

«Уважно ознайомившись з офіційною заявою міністерства оборони росії щодо отруєння військових російської окупаційної армії в українському місті Василівка Запорізької області та звинуваченням України у використанні хімічної зброї (до речі, вони про це говорять з усією серйозністю), можемо сказати таке (теж серйозно): надмірне вживання дешевого неліцензійного алкоголю в 40-градусну спеку разом з простроченими сухпайками абсолютно точно може призводити до непередбачуваних наслідків» - зазначив він.

Подоляк додав, що отруєння - це ще найкращий результат для російського окупанта на українській землі. Також він підкреслив, що російським байкам про «хімічну зброю» ніхто не вірить.

Нагадаємо, 20 серпня міноборони країни-агресора заявило про нібито отруєння російських окупаційних військ в Запорізькій області речовиною штучного походження - нібито був виявлений ботулотоксин. Також окупанти звинуватили Україну в отруєнні хімічними речовинами гауляйтера тимчасово окупованих районів Херсонської області Володимира Сальдо.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: