Ніч масових атак: рф обстріляла відразу три райони Дніпропетровщини, є загиблий, поранена дитина

Читать на русском
Вночі під обстріл потрапили Криворізький, Синельниківський та Нікопольський райони області. Загинув чоловік, поранення отримала дитина. Крім того, пошкоджено будинки, газопроводи, лінії електропередач, магазини та іншу інфраструктуру.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Росіяни вночі 19 серпня обстріляли Криворізький, Синельниківський та Нікопольський райони Дніпропетровської області. Одна людина загинула, поранення отримала дитина.

Подробиці обстрілів повідомив голова військової адміністрації області Валентин Резніченко.

«Російська армія накрила вогнем одразу три райони - Криворізький, Синельниківський та Нікопольський. У Апостолівській громаді Криворізького району росіяни вбили 36-річного чоловіка. Вони обстріляли громаду з «Ураганів». У селі Перше Травня понівечене житло, газогін та лінія електропередач. По Великій Костромці Зеленодольської громади били зі ствольної артилерії. Є руйнування. Люди не ушкоджені», – повідомив він.

Внаслідок обстрілу Межевської громади Синельниківського району поранення отримав 12-річний хлопчик, його прооперували: «Він просто спав удома, коли у його будинок прилетіли снаряди з російської РСЗВ «Торнадо С».

Крім того, із ствольної артилерії окупанти обстріляли Нікополь. Там обійшлося без загиблих та поранених, але у місті пошкоджено до 20 багатоповерхівок, магазин, ліцей, банк та автобусна зупинка.

«Окупанти вели боротьбу з магазином меблів, ліцеєм, податковою, банківською установою, торгівельним центром. Успішно «денацифікували» піцерію, декілька магазинів взуття і одягу, шістнадцять багатоповерхівок, автобусну зупинку та лінію електропередач», – додав голова Нікопольської районної адміністрації.

Нагадаємо, минулої ночі армія рф вдарила по Криворізькому та Нікопольському районам. У Нікополі жінка отримала поранення.

Сьогодні вранці окупанти обстріляли три райони Харкова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: