«Почали зверху»: Малюська повідомив про початок скорочень у Мін'юсті

Читать на русском
У Міністерстві юстиції розпочалися скорочення, повідомив Малюська. Зокрема, зменшили кількість заступників міністра. Незабаром – скорочення середньої та нижньої ланки.
Слово і діло

У Міністерстві юстиції розпочалося активне скорочення штату. Вже зменшено кількість заступників міністра та кількість міжрегіональних управлінь юстиції.

Про це повідомив голова міністерства Денис Малюська.

Аналізуємо виконання президентської програми: гідні зарплати для чесних чиновниківУ чесних чиновників будуть гідні зарплати, обіцяв Володимир Зеленський. Детальніше про це – в матеріалі Слово і діло.

«Колись давно у минулому (доміністерському) житті загальне скорочення заробітних плат працівникам організації, де я працював, анонсували як «нормалізацію заробітних плат. Термін мені подобається. Тому повідомляю про початок активної нормалізації структури Міністерства юстиції. Розпочали згори», – написав Малюська.

Отже, вже зменшено – кількість заступників міністра юстиції (мінус три посади) та кількість міжрегіональних управлінь юстиції (4 замість 8); зменшують – кількість заступників керівників міжрегіональних управлінь (удвічі) та кількість підлеглих організацій.

«Незабаром – нормалізація середньої та нижньої ланки, поетапна розатестація працівників пробації та багато іншого. Тим, кого нормалізація не торкнеться, радіти не раджу. Навантаження буде більше, потрібно стати ефективнішим, та ніхто з вас (точніше нас) не застрахований від наступної хвилі нормалізації», – додав міністр юстиції.

Нагадаємо, станом на початок травня порівняно з початком року фактична чисельність працівників державної служби скоротилася на 3,3 тисячі осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: