Росіяни обстріляли рятувальників, які гасили пожежу на Донеччині – ДСНС

Читать на русском
Під час ліквідації пожежі, внаслідок повторного ворожого обстрілу, поранено двох рятувальників ДСНС на Донбасі.

Російські окупанти повторно атакували Донеччину. Під обстріл потрапили рятувальники, які гасили пожежу після нещодавнього обстрілу.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Черговий акт звірства від російських покидьків. Під час ліквідації пожежі, внаслідок повторного ворожого обстрілу, поранено двох рятувальників. 14 серпня о 18:06, під час гасіння пожежі покрівлі складської будівлі, яка виникла внаслідок обстрілу м. Білицьке, стався повторний обстріл, в результаті чого отримали поранення пожежні-рятувальники 97 ДПРЧ 19 ДПРЗ Юрій Фесун 1981 р.н. та Юрій Мінаков 1996 р.н», - йдеться у повідомленні.

У МВС розповіли, скільки цивільних об'єктів в Україні вразили окупантиЗаяви росії про те, що ракети б'ють тільки по військових об'єктах - брехня, оскільки на один уражений військовий об'єкт припадає понад 70 цивільних

Як повідомляється, що вночі молодшого сержанта служби цивільного захисту Мінакова доставили на реанімобілі до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені І.І. Мечникова, він наразі перебуває в реанімації, його стан важкий.

Фесун перебуває в травматологічному відділенні лікарні інтенсивного лікування м. Добропілля, Покровського району. Його стан задовільний.

Нагадаємо, що окупанти завдають ударів по Салтівському району Харкова. Внаслідок обстрілу вранці 15 серпня поранено п'ятьох осіб, їх госпіталізували, повідомив мер.

Також Миколаїв уночі потрапив під обстріл. Частково зруйновано будівлю навчального закладу, пошкоджено готель, потерпілих нема.

Раніше окупанти атакували ракетами та «Градами» два райони Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: