Нічні удари по Харкову: зруйновано ще один виш

Читать на русском
У Харкові вночі під обстріл потрапили три райони міста – Слобідський, Новобаварський та Київський. Дві ракети С-300 зруйнували навчальний заклад у Слобідському районі.

Росіяни вночі випустили по Харкову 4 ракети. Під обстріл потрапили три райони міста – Слобідський, Новобаварський та Київський. В одному з них зруйновано навчальний заклад.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

На Харківщині під обстріл потрапили Циркуни, є постраждалаНа Харківщині російські окупанти другий день поспіль безперервно обстрілюють Циркуни, поранено жінку.

За його словами, близько 3-ї ночі 2 ракети, попередньо – С-300, вдарили у навчальний заклад у Слобідському районі. Пошкоджено їдальню та овочеві склади.

Водночас у Новобаварському районі ракета влучила у полотно дороги поряд із адміністративною будівлею. Уламки пошкодили фасад. Приліт ще однієї ракети було зафіксовано у Київському районі. Без постраждалих.

Також цієї ночі удари окупантів зафіксували у селі Циркуни та між Циркунами та Черкаськими Тишками у Харківському районі. Наслідки встановлюються.

Минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Харківський, Ізюмський і Лозівський райони, зазначив Синєгубов.

За даними екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждали жителі у Харківському, Куп'янському та Богодухівському районах.

Нагадаємо, у Харкові близько 3 ночі пролунали вибухи після оголошення повітряної тривоги.

Вдень, 11 серпня, над Харківською областю було збито дві російські крилаті ракети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: