Синоптики розповіли, де у вихідні пройдуть дощі

Читать на русском
Погода на вихідні 13 та 14 серпня. У деяких областях очікуються дощі та грози. В інших регіонах буде спека до +35 градусів.

В Україні в найближчу суботу та неділю в деяких областях очікуються дощі та грози. При цьому в інших регіонах буде спека до +35 °С.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Названо київські пляжі, на яких не рекомендують купатисяУ Києві не радять купатись на більшості офіційних пляжів столиці. Вода не відповідає санітарним нормам.

Так, 13 серпня у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій областях синоптики прогнозують +33…+35°С.

На Миколаївщині та Херсонщині очікуються +30..+31°С, у Сумській, Полтавській та Кіровоградській областях – до +31°С, на Закарпатті – +28°С.

У західних областях - +24...+26°С, у центральних і північних - +26...28°С. У північних та центральних регіонах, +21..+23°С – на Півдні та Сході.

У Донецькій, Луганській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях у суботу без опадів. В решті регіонів пройдуть дощі з грозами.

Особливо сильні зливи очікуються у Житомирській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Волинській та Рівненській областях.

У неділю, 14 серпня, спекотно буде у Донецькій, Луганській та Харківській областях (+33..+35°С), у Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій та Сумській областях (+29..+31°С), на Закарпатті, Київщині, Чернігівщині та Полтавщині (+28..+29°С).

Також спекотно буде в Одесі та Півдні (+28..+29°С), але можливі дощі з грозами.

У західних регіонах та Черкаській області також можливий дощ.

Нагадаємо, раніше синоптики озвучили прогноз погоди на серпень.

В цьому році в Україні не всі пляжі відкриті для купання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: