Росіяни штурмували позиції ЗСУ біля Мар'їнки та Пісків – Генштаб

Читать на русском
У четвер, 11 серпня, окупанти штурмували позиції ЗСУ недалеко від Мар'їнки та Пісків, але всі їхні спроби наступу виявилися провальними. Ворог зазнав втрат і відступив.

У четвер, 11 серпня, окупанти штурмували позиції ЗСУ недалеко від Мар'їнки та Пісків, але всі їхні спроби наступу виявилися провальними. Ворог зазнав втрат і відступив.

Про це йдеться в оперативному зведенні Генштабу увечері, 11 серпня.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямах особливих змін не спостерігається. Ворог продовжує постійні обстріли цивільної та військової інфраструктури та намагається проводити розвідку за допомогою БПЛА.

Ситуація загострюється: росіяни вчетверте обстріляли ЗАЕС – ЕнергоатомУ четвер, 11 серпня, війська росії вчетверте за добу вдарили по території Запорізької АЕС - цього разу росіяни влучили неподалік від першого енергоблоку.

На Харківському напрямку окупанти провели обстріл із танків та артилерії в районах низки населених пунктів у північній частині області.

На Слов'янському напрямку зафіксовані обстріли біля населених пунктів та один авіаудар.

На Донецькому напрямку росіяни намагаються прорвати оборону військ ЗСУ та зайняти вигідніші позиції для подальшого відновлення наступу у напрямах міст Краматорськ та Бахмут. Також ворог проводить обстріл для того, аби не дозволити перекидання наших військових на інші напрямки.

На Краматорському напрямку окупанти безуспішно намагалися покращити тактичне становище неподалік Григорівки, Верхньокам'янського та Івано-Даріївки.

На Бахмутському напрямі війська рф штурмовими діями намагалися прорвати оборону наших військ і просунутися у напрямах Бахмутського, Зайцевого, Вершини та Дачі, але українські воїни завдали окупантам втрат і змусили тікати.

На Авдіївському напрямку окупанти планували провести кілька штурмів у напрямках Мар'їнки та Пєсків, але їхні спроби були провальними, вони зазнали втрат.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти зазнали втрат і відступили при спробі штурму у напрямку Павлівки. Зафіксовані обстріли низки населених пунктів.

На Південнобузькому напрямку росіяни намагаються не допустити просування вглиб українських військових та проводять повітряну розвідку.

Нагадаємо, розвідники Нацгвардії знищили склад боєприпасів російського спецназу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: