Стало відомо, скільки тіл загиблих військових Україна повернула за весь час війни

Читать на русском
Україна за час російського вторгнення повернула вже понад 500 тіл загиблих захисників. Робота у цьому напрямку триває.

Україна за час російського вторгнення повернула вже понад 500 тіл загиблих захисників. Робота у цьому напрямі триває.

Про це під час брифінгу 10 серпня повідомив уповноважений з питань осіб, які зникли безвісти за особливих обставин, Олег Котенко.

Подоляк озвучив щоденні втрати ЗСУ на війніВтрати Збройних сил України на війні щодня становлять від 30 до 50 військових, повідомив Михайло Подоляк.

«Зараз їх (тіл – ред.) вже понад 500. Буквально вчора ми забрали ще 17 тіл наших героїв. Це ті, що були зниклі безвісти. Дуже багато людей, яких ми вважаємо зниклими безвісти, вважаються такими, тому що з ними немає зв'язку. Люди до нас звертаються, але вони знаходяться пізніше. Працює наш координаційний штаб, щоб звільнити цих людей. Робота триває», – повідомив Котенко.

Нагадаємо, 9 серпня Україна повернула тіла ще 17 своїх захисників.

26 липня також пройшла чергова операція з передачі тіл загиблих військових. Україна повернула тіла ще 25 своїх захисників.

9 липня Україна також провела чергову операцію щодо обміну тілами загиблих військових. 12 липня українській стороні передали 30 загиблих військовослужбовців.

На початку липня Ірина Верещук повідомляла, що за час повномасштабного вторгнення росії Україна повернула тіла понад 400 загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: