Спека та грози: синоптики дали прогноз погоди на 10 серпня

Читать на русском
У середу, 10 серпня, у деяких регіонах країни прогнозують дощі з грозами. У центральних областях та на сході температура повітря підвищиться до +34.

У середу, 10 серпня, у деяких регіонах країни прогнозують дощі з грозами. У центральних областях та на сході температура повітря підвищиться до +34.

Про це йдеться у повідомленні Укргідрометцентру у вівторок, 9 серпня.

У західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях завтра буде хмарно із проясненнями, місцями йтиме короткочасний дощ із грозою.

Температура вища за норму: синоптики дали прогноз погоди на серпеньУ серпні за прогнозами синоптиків середня місячна температура повітря прогнозується в межах 20-25 градусів тепла, в Карпатах 17-19 градусів, що на два градуси вище за норму.

Температура повітря в західних та північних регіонах вдень становитиме 20-23 градусів. На сході, у центрі та на півдні України 10 серпня синоптики обіцяють спеку від 30 до 34 градусів.

Вночі температура повітря на заході та півночі України знизиться до +12...+14 градусів. На сході, півдні та в центрі стовпчик термометра коливатиметься від 18 до 20 градусів.

Раніше синоптики повідомляли про те, що в серпні середня місячна температура повітря прогнозується в межах 20-25 градусів тепла, в Карпатах 17-19 градусів, що на два градуси вище за норму.

Зазначимо, у Києві не радять купатися на більшості офіційних пляжів столиці. Причина – незадовільні санітарні показники води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: