Дощі з грозами: синоптики розповіли про погоду на завтра

Читать на русском
У середу, 3 липня, майже на всій території країни прогнозують короткочасні дощі, місцями з грозами. Температура повітря становитиме +22-27 градусів.

У середу, 3 липня, майже на всій території країни прогнозують короткочасні дощі, місцями з грозами. Температура повітря становитиме +22-27 градусів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр у Facebook.

За інформацією синоптиків, завтра у всіх областях України, окрім західних, очікуються дощі, подекуди із грозами. У східній частині країни вдень в окремих районах очікується град та шквали 15-20 м/с.

Температура вища за норму: синоптики дали прогноз погоди на серпеньУ серпні за прогнозами синоптиків середня місячна температура повітря прогнозується в межах 20-25 градусів тепла, в Карпатах 17-19 градусів, що на два градуси вище за норму.

У свою чергу, рятувальники попереджають, що на Лівобережній Україні завтра очікуються грози.

Температура вночі опуститься до 14-19 градусів, у західних областях – до 10-15 градусів. Вдень прогнозується 22-27 градусів тепла, на Закарпатті та півдні Одеської області – до 30 градусів.

Раніше синоптики розповіли про погоду у серпні. За їхніми прогнозами середня місячна температура повітря буде в межах 20-25 градусів тепла. Це на 1,5-2,0 градусів вище за норму.

Зазначимо, сьогодні, 2 серпня, у більшості областей України погіршиться погода – очікуються дощі, грози та град.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: