У міноборони рф повідомили про проведення військових навчань «Схід-2022»

Читать на русском
У міноборони росії заявили про те, що готуються до проведення військових навчань «Схід-2022» на полігонах Східного військового округу.

У міноборони росії заявили про те, що готуються до проведення військових навчань «Схід-2022» на полігонах Східного військового округу.

У ворожому відомстві також запевняють, що ці навчання нібито не мають відношення до війни з Україною, пише РИА Новости.

«У період з 30 серпня до 5 вересня 2022 року з військами східного військового округу під керівництвом начальника Генерального штабу збройних сил рф пройде стратегічне командно-штабне навчання «Схід-2022», - йдеться у повідомленні.

У Чорному морі розпочалися військові навчання НАТО «Бриз»У болгарській акваторії Чорного моря стартували військові навчання Північноатлантичного альянсу Бриз, у яких бере участь 11 країн НАТО.

У міністерстві росії запевняють, що відпрацьовуватимуть застосування військ у процесі забезпечення військової безпеки у східному регіоні.

«До проведення (військових дій з Україною. – ред.) залучається лише частина збройних сил, чисельність якої є достатньою для виконання всіх завдань, поставлених верховним головнокомандувачем», – заявили у міноборони росії.

Крім сил округу до навчань буде залучено повітряно-десантні війська, Далеку авіацію, військово-транспортну авіацію. Навчання відбуватимуться на 13 полігонах.

Міноборони також повідомило, що у маневрах візьмуть участь контингенти інших країн, ймовірно, йдеться про Білорусь.

Раніше стало відомо про те, що Білорусь вкотре продовжила військові навчання біля кордону з Україною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: