Рейд у Миколаєві: затримано понад 400 підозрюваних у співпраці з росією – генерал

Читать на русском
Всі затримані працювали в інтересах ворога і передавали йому цінну інформацію. Це офіційно підтверджено, в тому числі отриманими під час рейду доказами
Ілюстративне фотоAP Photo

У Миколаєві під час тривалої комендантської години, яку впровадили на дві доби, під час рейдів по квартирах і будинках було затримано понад 400 осіб, які підозрюються у співпраці з російськими окупантами.

Про це розповів колишній керівник оборони Миколаєва генерал Дмитро Марченко в ефірі телеканалу «Київ».

Марченко підтвердив, що всі затримані працювали в інтересах ворога і передавали йому цінну інформацію. Це офіційно підтверджено, в тому числі отриманими під час рейду доказами.

«Я поки не можу про це говорити, але він пройшов дуже вдало, дуже добре почистили місто, крім колаборантів знайшли дуже багато інших правопорушень, вихідні пройшли не просто так» - запевнив генерал.

Нагадаємо, у зв'язку з обстрілами Миколаїв раніше був закритий на два дні. Влада впровадила комендантську годину з 23 години 5 серпня до 5 ранку понеділка, 8 серпня.

За даними глави Миколаївської ОВА Віталія Кіма, за час посиленої комендантської години в Миколаєві були спіймані п'ять осіб, що знаходилися в розшуку, загалом за цей період розпочато близько 20 кримінальних проваджень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: