Нацбанк відновлює обіг державних цінних паперів

Читать на русском
В Україні відновлюють обіг державних цінних паперів. В НБУ стверджують, що це допоможе відбудувати економіку.
bank.gov.ua

В Україні відновлюють обіг державних цінних паперів. В НБУ стверджують, що це допоможе відбудувати економіку.

Про це повідомляє пресслужба Нацбанку.

Відновлення операцій з цінними паперами дозволить фінансовим установам визначити їх ринкову ціну. За інформацією НБУ, також вводиться відстрочка на застосування тарифів на депозитарні послуги по 22 грудня 2022 року.

Перший «воєнний» прогноз НБУ: що буде з зарплатами, цінами та комунальними тарифамиІнфляційний звіт Нацбанку України за липень 2022 року містить перший воєнний прогноз. У фіскальному регуляторі зорієнтували, якими будуть рівні безробіття та інфляції, як зміняться доходи населення, ціни на харчі, пальне та комунальні тарифи.

«Цей крок дозволить учасникам ринків капіталу поступово адаптувати свої бізнес-процеси до нових умов на фінансових ринках», – додають у відомстві.

Нагадаємо, Національний банк України встановив додаткові вимоги щодо етичної поведінки колекторів. Незважаючи на ухвалення нового закону, НБУ продовжує отримувати від українців повідомлення про незаконні дії фінансових установ та колекторських компаній.

Також повідомляли, що Нацбанк ухвалив рішення щодо посилення вимог до пунктів обміну валют – відтепер операції обов'язково мають фіксуватися на відео, а інформацію про курси валют заборонено виставляти на табло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: