Окупанти в черговий раз обстріляли Нікополь з РСЗВ – глава РВА

Читать на русском
У соціальних мережах опублікували фото та відео, які підтверджують обстріл Нікополя із застосуванням заборонених фосфорних боєприпасів
Ілюстративне фотоTelegram

Російські окупанти здійснили черговий підлий нічний обстріл міста Нікополь. При цьому вогонь вели з реактивних систем залпового вогню, стріляючи забороненими фосфорними боєприпасами.

Про обстріл написав голова Нікопольської районної Військової адміністрації Євген Євтушенко у своєму Telegram.

Євтушенко коротко повідомив про те, що місто обстріляне, а через годину після повідомлення написав, що існує загроза повторних обстрілів, тому місцевим жителям варто перебувати в укриттях. Ніяких подробиць він не навів.

При цьому в соціальних мережах опублікували фото та відео, які підтверджують обстріл Нікополя із застосуванням заборонених фосфорних боєприпасів. Передбачається, що вогонь окупанти традиційно вели з боку Енергодара - вони прикриваються містом і будовою ЗАЕС, щоб ЗСУ не знищили російських військових.

Нагадаємо, раніше російські війська вночі 4 серпня завдали удару по Нікопольському та Криворізькому районах. В результаті обстрілу поранена жінка, пошкоджені житлові будинки.

Також раніше російські окупаційні війська в ніч на 29 липня вдарили по Нікопольському та Криворізькому районах Дніпропетровської області, пошкодивши інфраструктуру і залишивши без електрики тисячі людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: