По Нікополю було випущено до 40 реактивних снарядів, постраждали два промислові підприємства

Читать на русском
Окупанти обстріляли Нікопольський та Криворізький райони. У Нікополі є руйнування на двох промислових підприємствах, постраждали приватні будинки та електромережі.

Російські війська в ніч проти 19 липня обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області. У Нікополі постраждали два промислові підприємства та приватні будинки.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Російські війська накрили вогнем Нікопольський та Криворізький райони. По Нікополю випустили до 40 реактивних снарядів. Є руйнування на двох промислових підприємствах. Вибухи спричинили там пожежі. У місті пошкоджені кілька приватних будинків і електромережі. На місці працюють електрики», – розповів Резніченко.

У Криворізькому районі окупанти з артилерії обстріляли Зеленодольську громаду. За словами глави ОВА, в обох випадках обійшлося без потерпілих.

Нагадаємо, що вчора вночі Нікополь також потрапив під обстріл. В результаті було поранено жінку, зруйновано близько десятка приватних будинків, пошкоджено інфраструктуру.

Окрім того, вдень окупанти обстріляли Синельниківський район Дніпропетровської області. Один із ударів припав на елеватор – було зруйновано склади із зерном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: