На Сумщині ворог ударив по одній із громад

Читать на русском
Російські окупанти з артилерії вранці 3 серпня обстріляли Краснопільську громаду Сумської області.
ілюстративне фото

Російські окупанти з артилерії вранці обстріляли Краснопільську громаду Сумської області.

Про це повідомляє прессслужба Сумської ОВА.

Зведення Генштабу: на яких напрямках ЗСУ зупинили окупантівЗСУ змусили окупантів відійти на напрямі Кочубеївка – Дементіївка, в районі західної околиці Берестового, на напрямках Володимирівка – Яковлівка та Семигір'я – Кодема, Відродження – Кодема та Доломітне – Семигір'я.

«Вранці сьогодні – артобстріл Краснопільської громади. Інформація про наявність/відсутність жертв та руйнувань уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що за вчорашній день росіяни здійснили обстріл прикордонних Есманської, Хотинської та Середино-Будської громад області. Жертв та руйнувань немає.

2 серпня російські окупанти здійснили шість обстрілів прикордонних громад області. Усього зафіксовано 62 прильоти. 1 серпня російські окупанти тричі обстріляли прикордонні громади Сумської області – зафіксовано 16 прильотів.

Нагадаємо, сьогодні вночі війська рф обстріляли ракетами Холодногірський і Новобаварський райони Харкова. Також під обстріл знову потрапив Миколаїв – у місті пошкоджено житлові будинки, магазини, причал, промислове підприємство, зруйновано супермаркет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: