Азербайджан та Вірменія звинуватили один одного в обстрілах, повідомляється про загиблих

Читать на русском
Нагірний Карабах. Внаслідок обстрілу загинув один військовослужбовець Азербайджану. А у Вірменії заявили про одного загиблого та восьми поранених.
ілюстративне фото

Азербайджан заявив, що одного з його солдатів було вбито внаслідок вірменського обстрілу Нагірного Карабаху. Вірменія, у свою чергу, звинуватила Азербайджан у застосуванні безпілотників і також повідомила про вбитих.

Видання Арменпрес із посиланням на «Міноборони» Нагірного Карабаху повідомило, що сьогодні вдень на північно-західній ділянці лінії зіткнення азербайджанські підрозділи застосували ударні безпілотники. В результаті смертельне поранення отримав один військовослужбовець, ще вісім отримали поранення.

Карабах, Курили і Калінінград: у РНБО заявили, що відкриття других фронтів проти рф допоможе УкраїніЯкщо будуть відкриватися другі фронти для російської федерації, які вона штучно зробила власними діями за свою коротку історію, вони нам будуть дуже-дуже якісно допомагати.

У свою чергу, Азербайджан звинуватив Вірменію в «інтенсивному обстрілі» своїх підрозділів у Лачинському районі. Через кульове поранення загинув один військовослужбовець.

МЗС Азербайджану звинуватило Вірменію в «грубому порушенні тристоронньої угоди», і що відповідальність за інцидент лежить на керівництві країни.

Нагадаємо, Вірменія та Азербайджан періодично звинувачують один одного в обстрілах.

Майже рік тому Туреччина та Азербайджан заявили про плани відбудувати Карабах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: