Рф за ніч двічі обстріляла Миколаїв, поранено охоронця гуртожитку – фото

Читать на русском
Миколаїв обстріляли з РСЗВ Смерч та ракетами С-300. В результаті частково зруйновано гуртожиток одного з університетів, поранено охоронця.

Російські війська за ніч двічі обстріляли Миколаїв із РСЗВ «Смерч» та ракетами С-300. У місті пошкоджено житлові будинки, продовольчу крамницю та гуртожиток одного з університетів. Охоронця гуртожитку поранено.

Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Вночі, 2 серпня, після 01:00 та близько 04:00 вкотре було обстріляно два райони міста. За попередньою інформацією відомо, що один з районів зазнав обстрілів реактивними снарядами РСЗВ «Смерч», інший – ракетами типу С-300. Внаслідок чого пошкоджено гуртожиток одного з університетів. В момент влучання в приміщені знаходився охоронець будівлі, який зазнав поранення. Попередньо без жертв», – написав Кім.

Крім того, у місті пошкоджено житлові будинки. Через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа продовольчого магазину.

Нагадаємо, минулої ночі Миколаїв також зазнав масованих обстрілів. Було пошкоджено інфраструктуру міста, кілька людей отримали поранення.

Вранці 29 липня окупанти обстріляли касетними боєприпасами один із районів Миколаєва. Загинули семеро людей, 19 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: