На Донбасі зараз справжнє пекло, але ЗСУ тримаються – Зеленський

Читать на русском
Російські окупанти та їхні поплічники з-поміж терористів мають величезну вогневу перевагу, але Україна робить все, щоб цю перевагу нівелювати
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

На цей час в Пісках та Авдіївці на Донбасі панує справжнісіньке пекло - там йдуть дуже активні бойові дії. Однак українські військові наполегливо тримаються і дають відсіч загарбникам.

Про це розповів президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 2 серпня.

«Українські захисники зроблять все для того, щоб окупанти щотижня відчували все більш болючі втрати завдяки цим дуже ефективним системам. Так, дійсно, ми ще не можемо повністю зламати перевагу російської армії в артилерії та в живій силі, і це дуже відчувається в боях, особливо на Донбасі – Піски, Авдіївка, інші напрямки. Там просто пекло. Цього навіть не описати словами...»- сказав він.

Президент зазначив, що російські окупанти та їхні поплічники з-поміж терористів мають величезну вогневу перевагу, але Україна робить все, щоб цю перевагу нівелювати.

«Кожен день наші дипломати та всі інші представники нашої держави роблять все можливе і неможливе, щоб отримати для України ту зброю, яка в кінцевому підсумку допоможе зупинити цю орду, і щоб переконати всіх, хто ще випадково сумнівається в поставках» - резюмував він.

Нагадаємо, за добу в Україні було знищено 140 російських окупантів, найбільше на Бахмутському та Криворізькому напрямках. Загальні втрати армії рф, починаючи з 24 лютого, становлять 41 тисячу 170 військових.

За даними МВС, Російські окупанти перекидають всі резерви військових на південь України, після доукомплектування можуть почати штурмові дії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: