У Зеленського прокоментували загибель Вадатурського і повідомили деталі

Читать на русском
Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило - спальню - не залишає сумнівів у наведенні та корегуванні удару, заявив Подоляк.

У Зеленського вважають, що загибель власника найбільшої зерноторгової компанії «Нібулон» Олексія Вадатурського була не випадковістю, а цілком продуманим та організованим навмисним убивством.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

«Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем. Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило - спальню - не залишає сумнівів у наведенні та корегуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною ціллю», - пише він.

Окупанти знову влаштували нічний обстріл Миколаєва – мер містаУ місті є пожежі та руйнування, поки немає інформації про загиблих або постраждалих в результаті російського обстрілу

Згідно зі словами Подоляка, російські варвари й далі провадять кампанію терору, намагаючись залякати, дестабілізувати та зламати українське суспільство.

«На думку кремлівських маніяків, кампанія з резонансних терактів високої інтенсивності (знущання з наших полонених та їх калічення, зафіксовані на відео, ракетна атака на вінницький Дім офіцерів, термобаричний внутрішній підрив бараку з нашими хлопцями в Оленівці і точковий удар по відомій особі, яка має пряме відношення до зерна) має змусити українців стати на коліна, відкрити ворота й здати державу. Кожен злочин змушує нас відчувати біль, але ми проживаємо його і стаємо лише загартованішими», - сказав представник ОПУ.

Нагадаємо, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив, що цієї ночі місто зазнало найсильнішого за весь час війни обстрілу.

Пізніше стало відомо, що внаслідок обстрілу загинув бізнесмен Олексій Вадатурський та його дружина.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім відреагував на загибель Вадатурського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: