Ракетні удари по Харкову: стали відомі подробиці

Читать на русском
Сьогодні вночі російські військові завдали ударів по Слобідському та Новобаварському районам Харкова.

Сьогодні вночі російські військові завдали ударів по Слобідському та Новобаварському районам Харкова. Пошкоджено будівлю училища.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

Обстріл Миколаєва касетними снарядами: семеро поранених у тяжкому станіВнаслідок обстрілу Миколаєва 12 постраждалих зараз перебувають у лікарні, з них семеро – у тяжкому стані.

«Близько 3 години у Слобідському районі внаслідок обстрілу училища зруйновано будівлю центрального корпусу та спортивного залу, виникла пожежа. Близько 5 години окупанти влучили у землю біля раніше зруйнованої будівлі в Новобаварському районі. Попередньо постраждалих немає. За даними Штабу оборони Харкова, росіяни били ракетами С-300», - написав він.

По області протягом доби окупанти завдавали ударів по Чугуївському, Ізюмському, Харківському, Богодухівському районам. Через обстріл виникали пожежі.

Внаслідок обстрілу протягом доби госпіталізовано 50-річну жінку в Харківському районі.

У прокуратурі додали, що розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, сьогодні вранці мер Харкова повідомив про чергові ракетні удари росіян. Також окупанти із «Градів» обстріляли Нікопольський район.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: