Дніпропетровську область обстріляли з «Градів» та артилерії – подробиці

Читать на русском
РФ обстріляла Нікопольський та Криворізький райони області. У Марганці поранено жінку. У місті пошкоджено кілька п'ятиповерхових будинків, лікарню, дитячий садок та транспорт промислового підприємства.
https://t.me/dnipropetrovskaODA

Російські війська обстріляли Нікопольський та Криворізький райони Дніпропетровської області з «Градів» та ствольної артилерії. Одна жінка отримала поранення.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Уночі нас знову обстріляли... Російські війська накрили вогнем два райони – Нікопольський та Криворізький. По Нікопольському району ворог двічі ударив з «Градів». Випустив до 40 снарядів. У Марганці поранена 54-річна жінка. Вона у лікарні. У місті пошкоджені 8 п’ятиповерхівок, лікарня, дитячий садок і транспорт промислового підприємства», – повідомив Резніченко.

Крім того, із ствольної артилерії було обстріляно Зеленодольську громаду: у Великій Костромці пошкоджено лінію електропередач, село частково без світла. При цьому люди не постраждали.

Нагадаємо, рано вранці окупанти також обстріляли один із районів Харкова. Масштаби руйнувань поки що невідомі, рятувальники розбирають завали.

Зазначимо, вчора вночі було обстріляно ці ж райони Дніпропетровської області, але обійшлося без жертв та руйнувань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: