Війська рф ведуть наступ недалеко від Спірного в напрямку Сіверська – Генштаб

Читать на русском
В Україні розпочалася 152 доба протистояння з росією. ВСУ вдалося відбити штурми ворога на Берестово – Івано-Даріївку та Верхньокам'янку – Івано-Дар'євку.

В Україні розпочалася 152 доба війни з росією. ВСУ вдалося відбити штурми ворога на Берестово – Івано-Даріївку та Верхньокам'янку – Івано-Дар'євку. Зараз окупанти ведуть наступ неподалік Спірного у напрямку Сіверська.

Про це повідомляється у зведенні Генштабу в Facebook вранці в понеділок, 25 липня.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ситуація залишається без особливих змін. Підрозділи супротивника обстріляли із ствольної артилерії райони населених пунктів Яструбине, Грабівське та Володимирівка Сумської області.

На Слобожанському напрямі війська рф продовжують проводити бойові дії з метою утримання зайнятих рубежів та недопущення просування сил оборони в сторону державного кордону.

У Генштабі розповіли про ситуацію на всій лінії фронтуУкраїнські військові відбили черговий штурм російських окупантів у районі Вуглегірської ТЕС, Верхньокам'янська та Сіверська.

На Харківському напрямку російська армія здійснювала вогненне ураження позицій ЗСУ з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Харків, Малинівка, Іванівка, Розплідник, Нове, Російські Тишки, Петрівка, Дементіївка, Гусарівка, Прудянка, Шаповалівка Мосьпанове, Руська Лозова та Михайлівка. Також окупанти завдали авіаційних ударів біля Прудянки, Петрівки та Явірського.

На Слов'янському напрямку ворог здійснював вогненну поразку позицій підрозділів Сил оборони із застосуванням усіх наявних вогневих засобів поблизу Норцівки, Богородичного, Петровського, Барвінкового, Костянтинівки, Нової Дмитрівки, Долини, Нової Миколаївки, Карнаухівки, Дібрівного та Чепіля.

На Краматорському напрямку обстріли зафіксовані біля Кривої Луки, Платонівки, Сіверська, Верхньокам'янського, Званівки, Івано-Даріївки та Спірного, а авіаудари – неподалік від Григорівки та Серебрянки.

На Бахмутському напрямку з метою руйнування оборонних позицій ворог обстрілював райони населених пунктів Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Покровське, Яківлівка, Курдюмівка, Бахмут, Весела Долина, Новолуганське, Зайцеве та Травневе. Відзначені польоти БпЛА противника у Краматорському районі.

Окупанти завдали авіаударів біля Соледара, Покровського та території Вуглегірської ТЕС. Ворог веде наступ у напрямку Миронівського – Луганського, бойові дії продовжуються.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямах з метою сковування дій ЗСУ окупанти здійснювали обстріл позицій зі ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдав авіаударів біля Шевченка, Веселого та Полтавки, вів повітряну розвідку над Омельником, Щербаками, Новоданилівкою та Малинівкою.

На Південнобузькому напрямку відзначені артилерійські обстріли в районах населених пунктів Потьомкіне, Краснопілля, Квітневе, Кисельівка, Партизанське, Первомайське, Луч, Посад-Покровське, Благодатне, Шевченкове, Прибузьке, Степова Долина, Нова Зоря, також було завдано від Білогірки.

Нагадаємо, під час деокупації Півдня України загинув командир 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового походу Збройних сил України полковник Віталій Гуляєв.

Зазначимо, у МОЗ розповіли, скільки українських медиків загинуло за 5 місяців війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: