У Києві за тиждень подвоїлась кількість хворих на COVID, містян закликають вакцинуватися

Читать на русском
У Києві минулого тижня на COVID-19 захворіли вдвічі більше людей, ніж попереднього. Інфікування підтвердили у 245 людей.
inverness-courier.co.uk

У Києві минулого тижня на COVID-19 захворіли вдвічі більше людей, ніж попереднього. Інфікування підтвердили у 245 людей.

Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

Відомо, що з 11 до 17 липня було зареєстровано 112 випадків захворювання, а з 18 до 24 липня – 245. В столиці також спостерігають тенденцію до збільшення госпіталізованих пацієнтів з коронавірусом.

МОЗ дозволило друге бустерне щеплення від коронавірусу: хто і якою вакциною зможе зробитиЛітнім українцям та людям із хронічними захворюваннями МОЗ дозволив робити друге бустерне щеплення від коронавірусу.

Однак попри складну безпекову ситуацію, центри вакцинації продовжують працювати.

«Наразі в Києві працює 112 вакцинальних пунктів, тож кожен охочий може прийти до найближчого Центру первинної медико-санітарної допомоги або Консультативно-діагностичного центру та зробити першу, другу чи бустерну дозу», – зазначила Гінзбург.

Також щеплення у Києві можна зробити у великих торговельних центрах «Гулівер», River Mall, універмазі «Україна» та інших.

Нагадаємо, три тижні тому голова МОЗ Віктор Ляшко заявив, що в Україні спостерігається приріст нових випадків коронавірусу. МОЗ потенційно готується до нової хвилі захворюваності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: