Українські десантники «Іглою» знищили російський вертоліт Ка-52

Читать на русском
Українські десантники знищили російський вертоліт Ка-52 Алігатор за допомогою переносного зенітно-ракетного комплексу Ігла.
Генеральний штаб ЗСУ

Українські десантники знищили російський вертоліт Ка-52 «Алігатор» за допомогою переносного зенітно-ракетного комплексу «Ігла».

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Відомо, що вартість гвинтокрила становить близько 16 мільйонів доларів.

«Десантники 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» «приземлили» ворожий бойовий вертоліт Ка-52», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Збройні сили України на Херсонському напрямку знищили командно-спостережний пункт росгвардії, який намагався проводити контрнаступ.

У неділю, 24 липня, військові 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» збили російський безпілотник Zala. Російські пропагандисти стверджували, що безпілотник Zala невразливий для українських військ радіоелектронної боротьби, адже «вони його не бачать». Проте ЗСУ вдалось збити його влучним вогнем.

Додамо, з 24 лютого загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно становили 39 700 осіб. За добу ЗСУ ліквідували ще 180 окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: