Армія рф з трьох сторін намагалася вийти на кордон Луганської області – Гайдай

Читать на русском
Окупанти намагалися вийти на адміністративний кордон Луганської області, але із втратами відійшли.
https://t.me/luhanskaVTSA

Російська армія з трьох боків намагалася вийти на кордон Луганської області, але скрізь змушена була відійти.

Про це заявив керівник воєнної адміністрації області Сергій Гайдай.

Бої за два населені пункти Луганщини ще продовжуються – ГайдайЗапеклі бої на Луганщині досі тривають. Російські окупанти намагаються захопити останні два населені пункти.

«Окупанти не полишають намірів розвинути наступ на великі міста Донеччини, але поки «завмерли» в нашій області. Гинуть, так і не побачивши сусіднього регіону. Атакують одразу з кількох напрямків, намагаючись розосередити нашу оборону. Не вдається – 24 липня знову відійшли з втратами», – повідомив Гайдай.

Це сталося на ділянках Верхньокам'янка – Верхньокам'янське, Білогорівка – Верхньокам'янське та Верхньокам'янка – Івано-Даріївка.

«За всіма цими напрямами росіяни не тільки не просунулися, але й недорахувалися бійців, що назавжди залишилися в українській землі», – зазначив голова ОВА.

Крім того, окупанти обстрілюють населені пункти зі винищувачів, відкривають вогонь із реактивної та ствольної артилерії, використовують безпілотники.

Нагадаємо, за даними Інституту вивчення війни, росія на даному етапі військової кампанії зосередиться на спробах оволодіти Сіверськом та Бахмутом у Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: