Під Лисичанськом ЗСУ накрили вогнем загін російського ОМОНу – Гайдай

Читать на русском
У Луганській області під Лисичанськом ЗСУ знищили вогнем загін ОМОНу із Сахаліну, а в Кадіївці було зруйновано казарму з ворожими військовими.

У Луганській області під Лисичанськом ЗСУ знищили вогнем загін ОМОНу із Сахаліну, а в Кадіївці було зруйновано казарму з ворожими військовими.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

За його словами, ЗСУ завдають противникові втрат на всіх напрямках, де тривають активні бойові дії, а західна артилерія допомагає тримати у напрузі росіян у тилу.

«За останні тижні ми вразили кілька складів із боєприпасами та скупчень окупантів лише на Луганщині. Багато успішних влучень і на Донеччині, що не дозволяє ворогові атакувати інтенсивніше. Скажу більше - щоночі вони не сплять, а чекають, що по них можуть влучити», - повідомив Гайдай.

Вчора в Кадіївці зруйнували приміщення, де знаходилися російські військові. Втрати наразі ще уточнюються.

«А поблизу Лисичанська наші артилеристи накрили вогнем російських окупантів, які щойно прибули на ротацію. А саме, загін Сахалінського ОМОНу, який за наказом Кремля прибув на війну до України. Знищено щонайменше 12 спецназівців ворога. Багато росіян поранено», - розповів Гайдай.

Окупанти продовжують застосовувати штурмову та армійську авіацію, продовжують вести ракетний та артилерійський терор мирного населення. Учора протягом доби вони завдали чотири ракетних та один авіаудар.

Крім того, окупанти посилили тиск у районі Верхньокам'янського, однак вогнем ЗСУ змусили їх відступити і «недорахуватися особового складу».

По іншим населеним пунктам росіяни вели неприцільні, але численні артилерійські та мінометні обстріли.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, ворог безуспішно намагався захопити територію Вуглегірської ТЕС.

Також ЗМІ писали, що можна говорити про початок контрнаступу ЗСУ у Херсонській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: