Буданов прокоментував російські плани з захоплення Одеси

Читать на русском
Росіяни можуть планувати все, що завгодно. Інше питання, що ніхто не дасть їм реалізувати все, що вони напланують
Ілюстративне фотоodessa-life.od.ua

Російські окупанти можуть спробувати розгорнути наступ на Одесу, однак нічого у них не вийде. Українські війська дадуть намірам росіян рішучу і жорстоку відсіч.

Про це заявив глава Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі Національного телемарафону.

«Дурень думкою багатіє. Плани у них такі є. Як я говорив раніше, і повторюся зараз, всі наші питання вирішимо тільки ми самі виключно військовим шляхом. Шляхом сили... Нічого іншого не буде. А рф буде намагатися робити свої дії, оскільки вони - країна-агресор, країна-окупант. Це для них природно, але у них нічого не вийде» - зазначив він, додавши, що в планах України повернення контролю над всією своєю територією.

Нагадаємо, раніше західні ЗМІ повідомили, що росія може почати ще один великий наступ в Україні на початку наступного року. Можливо, вона спробує просунутися до Одеси, щоб захопити південно-західне узбережжя країни та відрізати Україну від моря.

Однак в Канаді, наприклад, вважають, що втрати в техніці та живій силі, які ворожі війська вже понесли в Україні, позбавили кремль можливості досягти своїх початкових військових цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: