Удар по Харкову з РСЗВ «Ураган»: з'явилися фото з місця обстрілу

Читать на русском

Харків обстріляли з Ураганів уранці 20 липня. На зупинці транспорту загинуло троє людей, серед них 13-річний підліток. Його 15-річну сестру поранено. Також поранено ще одну літню жінку.

Російські окупанти для ранкового обстрілу Харкова застосували РСЗВ «Ураган». Ворог відкрив вогонь біля зупинки громадського транспорту в Київському районі.

Про це розповіли в обласній прокуратурі Харкова.

В ОП відреагували на наказ путіна щодо захоплення Харкова та областіЄдиний план країни-агресора – вбивати та руйнувати, спалювати українські землі, не маючи реальної можливості їх захопити.

«20 липня близько 9:30 ранку окупанти обстріляли Київський район Харкова. Попередньо, обстріл проводився із реактивних систем залпового вогню «Ураган». Внаслідок обстрілу загинули мирні харків'яни, які в цей час перебували на зупинці громадського транспорту. Серед них подружжя: 69-річний чоловік та 68-річна жінка. На зупинці також був брат із сестрою: 13-річний хлопець загинув на місці, його 15-річну сестру поранено. Крім того, серед постраждалих – 72-річна жінка», - йдеться у повідомленні.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Також правоохоронці оприлюднили фото з місця обстрілу.

Внаслідок обстрілу окупантів також постраждала мусульманська мечеть.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські окупанти завдали ударів по Харкову. Голова Харківської ОДА назвав кількість загиблих та поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: