У КМДА повідомили, скільки шкіл Києва готові до навчального року

Читать на русском
У Києві на сьогоднішній день готові до початку нового навчального року 75 відсотків шкіл. Наразі проходять обстеження ДСНС.

У Києві на сьогоднішній день готові до початку нового навчального року 75% шкіл.

Про це розповів заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський в ефірі телемарафону у четвер, 21 липня.

Скільки часу забере відновлення сховищ у школах – оцінка експертаЩоб привести до ладу всі сховища в українських школах може знадобитися рік, вважає координатор Великого будівництва Юрій Голик.

«Ви сказали, яка готовність шкіл в Україні – 25%. Приємно, що у Києві ця цифра протилежна. Ми маємо лише 25% шкіл, до яких є питання щодо готовності. 75% готові до початку нового навчального року. Ми зараз проводимо обстеження з ДСНС та комісіями, наскільки готова школа до навчального року, з погляду безпеки», - сказав заступник голови КМДА.

Нагадаємо, міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет розповів, як відбуватиметься навчальний процес під час воєнного стану. За його словами, у пріоритеті буде безпека дітей.

Глава Мінреінтеграції України Ірина Верещук заявила, що в Україні перед початком нового навчального року поки що підготовлено недостатню кількість бомбосховищ у школах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: