Обстріли Харківщини: за добу один загиблий та 5 поранених

Читать на русском
Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Вночі знову було завдано ракетних ударів по Чугуївському району.

Російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Вночі знову було завдано ракетних ударів по Чугуївському району.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Під Харковом знешкодили ДРГ морської піхоти рф, командира взяли в полонУ Дементьєвці Дергачівського району Харківської області було виявлено та знешкоджено російську ДРГ.

Зокрема, за його словами, вранці у вівторок армія росії обстріляла с. Мосьпанове, 2 особи отримали поранення та госпіталізовані до медичних закладів. Ще одну жінку було поранено внаслідок ранкових обстрілів Циркунів.

Близько 3 години ночі окупанти обстріляли с. Коробочкине, а після 4 години ранку - завдали ракетного удару по Клугино-Башкирівці Чугуївського району. Пошкоджено приватні домоволодіння, сталися пожежі.

«Протягом доби із пораненнями госпіталізували 5 мирних мешканців. У Харківському районі – 2 особи, Чугуївський район – 3 особи. На жаль, 75-річний чоловік через отримані травми внаслідок обстрілу в Харківському районі загинув», - написав Синєгубов.

Внаслідок ворожих обстрілів у понеділок сталися дві пожежі на полях пшениці, а в Харківському районі області - сильна пожежа у медичному закладі.

Нагадаємо, попередньої ночі рф також вдарила ракетами по Чугуївському та Богодухівському районах. До цього окупанти запускали ракети по Харкову.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: