На вихідних прогнозують дощі та грози у низці областей

Читать на русском
В Україні у суботу очікується мінлива хмарність. У більшості областей пройде короткочасний дощ, а також грози.

В Україні у суботу очікується мінлива хмарність. У більшості областей буде короткочасний дощ, а також грози. Дощі у деяких регіонах очікуються й у неділю.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Пляжі Одеси та області цього літа не відкриватимуть – ОВАВ Одесі вирішили не відкривати пляжі. Війна все ще триває, а скупчення людей будь-де є потенційно дуже небезпечними.

Синоптики прогнозують, що 16 липня у північних та західних регіонах, а також Вінницькій та Черкаській областях буде сухо. Температура повітря вночі становитиме +9+14 градусів, при цьому вдень очікується +21+26 градусів.

На решті території України - місцями короткочасний дощ та грози. Температура повітря вночі +15+20, а вдень +27+32 градуси.

У неділю похолодає в Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій та Рівненській областях, а також на Закарпатті — у середньому до +18…+23 градусів. У центральних регіонах середня денна температура становитиме +23…+25 градуси, у північних — +22…+24 градуси, у південних — +26…+28 градусів.

17 липня дощі з грозами охоплять Херсонську область, усю східну Україну, а також частину північної – Чернігівську та Сумську області. На решті території країни без опадів, із мінливою хмарністю.

Нагадаємо, рятувальники розповіли, у яких областях не відкриються пляжі для купання.

На початку липня на пляжі на Одещині вибухнула міна, загинула людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: