Окупанти обстріляли одразу три райони Дніпропетровської області, є руйнування

Читать на русском
Вночі окупанти з різної зброї обстріляли Нікопольський, Криворізький та Синельниківський райони. Інформація про загиблих та постраждалих уточнюється.
Ілюстративне фото

Російські війська в ніч проти 15 липня атакували одразу три райони Дніпропетровської області з різної зброї. Інформація про загиблих та постраждалих уточнюється.

Про це повідомив керівник військової адміністрації області Валентин Резніченко.

«Російська орда атакувала одразу три райони області. Цілили по наших містах та селах з різної зброї. У Нікопольському районі через обстріл зайнялося пальне. Вогнеборці приборкували полум’я кілька годин. На місці обстрілу знайшли уламки від «Градів» та фосфорних боєприпасів», – написав Резніченко.

Крім того, у Криворізькому районі окупанти обстріляли із ствольної артилерії паркову зону Зеленодольська.

«Приліт» було зафіксовано у Синельниківському районі – ракета влучила у школу. За словами Резніченка, там серйозні руйнування, рятувальники розбирають завали.

Нагадаємо, вчора вранці було обстріляно Зеленодольськ Дніпропетровської області. Снаряди влучили у паркову зону та стадіон спортивної школи.

Крім того, вчора росія завдала ракетного удару по центру Вінниці. Відомо про 23 загиблих та більш ніж сотню постраждалих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: