Окупаційна адміністрація Херсона спішно втекла з будівлі ОДА – депутат

Читать на русском
Співробітники ФСБ росії, які тероризують Херсон, розмістилися в одній з міських лікарень, використовуючи тамтешній персонал та пацієнтів у якості живого щита
Ілюстративне фотоkurs.com.ua

Окупаційна російська влада Херсона спішно втекли із захопленого ними будівлі обласної державної адміністрації та розосередилися по місту.

Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань в ефірі Радіо Свобода.

Хлань припускає, що це свідчить про провал планів окупантів на проведення псевдореферендуму, а також про страх перед ударами Збройних сил України.

«Два уряди (уряд колаборантів і уряд окупантів) евакуювалися з будівлі ОДА, хоча останнім часом вони там розташовувалися, займали всі кабінети та вели бурхливу діяльність. Але останні два дні їх вже немає, вони десь розташувалися в інших місцях» - сказав він.

При цьому, додав Хлань, співробітники ФСБ росії, які тероризують Херсон, розмістилися в одній з міських лікарень, використовуючи тамтешній персонал та пацієнтів у якості живого щита.

Нагадаємо, в ніч четверга, 14 липня, стало відомо, що головний зрадник Херсона і його ексмер Володимир Сальдо потрапив до лікарні. Це може бути пов'язано з онкологічними проблемами.

За даними української розвідки, росія не досягла своєї головної мети - окупувати Україну, тому готується до приєднання вже захоплених територій. Йдеться про три області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: