У Херсоні росіяни обіцяють винагороди за «голови» українських активістів

Читать на русском
Окупанти Херсона заявили, що готові платити винагороду за будь-яку інформацію про українських активістів, які досі ще залишаються на території області.

Окупанти Херсона готові платити винагороду за будь-яку інформацію про українських активістів, які й досі ще залишаються на території області.

Про це повідомляє перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у Facebook.

«Фейкова ВДА Херсонської області звернулася до мешканців Херсонщини із закликом «продавати» інформацію щодо патріотів України, які й досі залишаються на території області! Обіцяють суттєву грошову винагороду за кожну «голову». Не судіть херсонців по собі, продажна нечисть!», - написав він.

Відомо про те, що загарбники розшукують тих, хто розклеює по місту листівки, хто веде антиросійські сайти, групи в Інтернеті та тих, хто передає на такі ресурси інформацію про російських військових та колаборантів, в тому числі й відео.

Нагадаємо, українські військові у неділю, 10 липня, вдарили по військовій базі окупантів на території тимчасово окупованого Херсона.

Раніше в Офісі генпрокурора повідомили, що на Херсонщині від початку повномасштабної війни окупанти вже викрали більш ніж 450 осіб, серед яких - чиновники та мери низки міст.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: