Ворожі обстріли за день знищили 600 гектарів посівів на Запоріжжі

Читать на русском
Внаслідок обстрілів з боку російських окупантів у Запорізькій області вигоріло близько 600 гектарів зернових культур.

Внаслідок обстрілів з боку російських окупантів у Запорізькій області вигоріло близько 600 гектарів зернових культур.

Про це повідомляє Нацполіція у середу, 13 липня.

Обстріл Донеччини: за добу зруйновано понад 50 будинків, горіли поляРосійські окупанти за добу зруйнували та пошкодили на Донеччині понад півсотні житлових будинків, завдавши 13 ударів.

«Під час вчорашнього ракетного обстрілу кілька касетних снарядів розірвалися на полях Гуляйпільської громади. В результаті вигоріло понад 600 гектарів зернових культур різних сортів, з них – пшениця, ріпак, ячмінь», – йдеться у повідомленні.

Також внаслідок обстрілу селищ Рівнопілля та Полтавка Гуляйпільського району зруйновано два сільськогосподарські об'єкти. На підприємстві з розведення рогатої худоби згоріли складські приміщення та адмінбудівля. Також уламками вбито кілька тварин.

Внаслідок обстрілу підприємства з вирощування овочів та рослинних культур пошкоджено господарські будівлі та складські приміщення.

Крім того, за словами представників Оріхівської сільської ради, які звернулися в поліцію, минулого тижня в Малій Токмачці окупанти влучили по полях з пшеницею фосфорними і ракетними боєприпасами. Знищено близько 800 га врожаю.

Нагадаємо, армія росії вже не раз навмисно спалювала поля з пшеницею в Україні.

Через ворожі обстріли на Харківщині горіли склади, поля та птахоферма.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: