Окупанти намагаються наступати по лінії від Кремінної до Попасної – Гайдай

Читать на русском
Армія рф намагається просунутися по всій лінії фронту на Донбасі - від населених пунктів Луганщини до перших сіл Донецької області.
t.me/luhanskaVTSA

Армія рф намагається просунутися по всій лінії фронту на Донбасі - від населених пунктів Луганщини до перших сіл Донецької області.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram у суботу, 9 липня.

Понад 3400 підприємств Луганщини зупинилися через вторгнення рф – ГайдайЗ початку війни з рф в Луганській області діяльність припинило понад 3400 підприємств, у тому числі 479 промислових.

«Може здаватися, що окупанти ведуть наступальну операцію на захід від Лисичанська і все. Втім стримувати збройні формування росіян ми намагаємося по всій лінії фронту. Вони не покидають спроби увірватися вглиб сусідньої області уздовж адмінмежі. Атакують із декількох напрямків. Там, де йти вперед їм незручно, влаштовують справжнє пекло, обстрілюючи території на горизонті. Тому небезпека надходить повсюди – від Кремінної до Попасної», - зазначив він.

Гайдай також додав, що вночі російські загарбники завдали 8 артилерійських обстрілів, 3-х мінометних, а також 9 ракетних ударів.

У результаті - окупаційні війська досягли незначних успіхів і продовжують наступ на захід від Лисичанська.

«Поки що жодної оперативної паузи, оголошеної ворогом, не спостерігається. Він атакує та обстрілює наші землі з тією ж інтенсивністю, як і раніше. Наші військові мужньо тримають оборону», - сказав голова ОВД.

Нагадаємо, сьогодні вранці війська рф обстріляли Інгулецький район Кривого Рогу - є загибла і поранені.

У Генштабі розповіли про ситуацію на всій лінії фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: