Названі найгарячіші напрямки на фронті у Донецькій області

Читать на русском
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр назвала три основні напрямки на фронті в Донецькій області, де зараз найскладніша ситуація.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр назвала три основні напрямки на фронті у Донецькій області, де зараз найскладніша ситуація.

Як повідомила Маляр під час брифінгу у четвер, 7 липня, російські війська намагаються вийти на географічні рубежі на Донеччині.

ЗСУ підірвали ворожий склад боєприпасів та пального у ДонецькуЗСУ завдали удару по базі росіян з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами у тимчасово окупованому Донецьку.

«Найскладніша ситуація на Слов'янському, Краматорському та Бахмутському напрямках. Ворог намагається вийти на географічні рубежі Донецької області», – сказала вона.

Маляр зазначила, що окупанти зосередили зусилля на повному захопленні Луганської області, яка на сьогоднішній день не перебуває повністю під їх контролем.

Крім цього, за інформацією Головного управління розвідки, на Харківському та Балаклійському напрямках армія росії продовжуватиме стримувати сили оборони від просування у напрямку державного кордону, а також і далі утримуватиме під контролем логістичне сполучення за маршрутом Білгород-Куп'янськ.

Нагадаємо, за даними Генштабу, російські окупанти намагалися вести штурмові дії на деяких ділянках Харківського та Слов'янського напрямів.

З 24 лютого російська армія втратила в Україні вже 36 650 військових плюс тисячі одиниць військової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: