ЗСУ відбили ворожі штурми на кількох напрямках – Генштаб

Читать на русском
У середу, 6 липня, росіяни здійснили невдалу спробу наступу на Слов'янському напрямку. Наступали в районі Довгенького - Мазанівки, але отримали відсіч і з втратами відійшли.

У середу, 6 липня, росіяни здійснили невдалу спробу наступу на Слов'янському напрямку. Наступали в районі Довгенького - Мазанівки, але отримали відсіч і з втратами відійшли.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках визначено підрозділи збройних сил Республіки Білорусь, які продовжують виконувати завдання щодо прикриття білорусько-українського кордону у Брестській та Гомельській областях.

На Харківському напрямку противник утримує угруповання військ зі складу Західного військового округу. ЗСУ успішно відбили ворожі штурмові дії у напрямку Козача Лопань – Соснівка.

На Слов'янському напрямку противник намагається покращити тактичне становище та створити умови для проведення наступу на напрямку Ізюм – Слов'янськ. На напрямку Довгеньке-Мазанівка ворог отримав відсіч і відійшов.

На Краматорському напрямку ворог намагається захопити населені пункти Верхньокам'янське та Григорівка. Застосовує комплекси радіоелектронної боротьби.

На Бахмутському напрямку противник намагається покращити тактичне становище та встановити повний контроль над дорогою Бахмут – Лисичанськ. ЗСУ зупинили наступ ворога на напрямках Миронівка - Луганське та Гольмівський - Новолуганське і змусили росіян відступити.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках, з метою сковування наших військ, ворог обстрілював позиції підрозділів із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

На Південнобузькому напрямку противник намагається утримати зайняті рубежі.

У готовності до завдання ракетних ударів по об'єктах на території України в морі утримуються 4 носії високоточної зброї.

У російських підрозділах, які діють на території України, фіксується тотальне пияцтво. Крім того, значно деморалізує особовий склад російських окупаційних військ примусова мобілізація, що триває у тимчасово окупованих районах Донецької та Луганської областей.

Раніше стало відомо, що в Херсоні знищили склади російських військових.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: